
Peguam, Ramesh Sivakumar berkata, anak guamnya disoal siasat dari 8 malam Khamis hingga 3 pagi tadi di Bukit Aman.
“Beliau jawab semua soalan mereka dan semuanya berjalan lancar,” katanya kepada FMT.
Pada 12 Jun lalu, Haziq menggemparkan negara dengan mengaku dirinya terbabit dalam klip video seks sejenis itu.
Menteri hal ehwal ekonomi itu menolak dakwaan berkenaan dengan menyifatkannya komplot jahat untuk memusnahkan kerjaya politiknya dan beliau akan mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak terbabit.
Pada 14 Jun lalu, Haziq ditahan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 ketika mahu berlepas ke Manila dan beliau dibebaskan atas jaminan polis keesokannya.
Bekas setiausaha sulit Timbalan Menteri Industri Utama, Shamsul Iskandar Akin itu dilaporkan disiasat atas 4 kesalahan, termasuk melakukan hubungan seks di luar tabii dan mengedar bahan lucah.
Polis turut mengambil keterangan Azmin pada Isnin lalu, manakala setiausaha politiknya, Muhammad Hilman Idham pula memberi keterangan buat kali ke-3 di Bukit Aman hari ini.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan
Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.